Verjaardagskalender maken

Wat is er leuker dan je eigen verjaardagskalender maken? Je kunt natuurlijk een kant en klare kalender kopen, maar die is nooit zo persoonlijk als je zelfgemaakte verjaardagskalender. Een verjaardagskalender maken is veel minder moeilijk dan het lijkt. Zeker wanneer je het speciale programma gebruikt dat je hier kunt downloaden. Je maakt dan in een mum van tijd een leuke verjaardagskalender. Zo is je wc (want daar komt zo’n kalender toch vaak terecht) weer helemaal hip. En… jij vergeet geen verjaardag meer. Je kunt natuurlijk ook een verjaardagskalender maken om cadeau te doen. Of je maakt gewoon ieder jaar een nieuwe verjaardagskalender. Zo ben je altijd up-to-date en kan je ieder jaar nieuwe mensen toevoegen en andere mensen verwijderen.

Een verjaardagskalender maken met “oude” foto’s

Hoe leuk is het om een verjaardagskalender te maken met echt oude foto’s. Foto’s die je moet inscannen omdat ze al heel lang in een ander album hebben gezeten. Je kunt dan kiezen voor, bijvoorbeeld, de trouwfoto’s van je opa’s en oma’s en de kinderfoto’s van je ouders. Hartstikke leuk! Ook je eigen oude foto’s kun je hier prima voor gebruiken. Kies bijvoorbeeld leuke foto’s uit je babyboek en plaats deze per maand op de verjaardagskalender. Een verjaardagskalender maken is op deze manier tegelijk herinneringen ophalen aan mensen en tijden die geweest zijn.

Een verjaardagskalender maken met tekeningen

Je kinderen zullen ongetwijfeld veel tekeningen maken. Op school, bij vriendjes, maar ook thuis. Het is bijna niet te doen om al die stapels papier te bewaren. Je kunt er ook een verjaardagskalender van maken. Zet de tekeningen mooi op de foto en plaats ze op de verjaardagskalender. Dan kunnen de losse blaadjes bij het oud papier en heb jij een heel bijzondere verjaardagskalender. Je kunt ook een verjaardagskalender maken speciaal voor de kinderkamer. Je kinderen kunnen dan zelf de foto’s en afbeeldingen kiezen die ze er op willen hebben. En er is ruimte genoeg om alle vriendjes en vriendinnetjes er op te schrijven.

Een verjaardagskalender maken voor je opa of oma

Voor oudere mensen zijn verjaardagskalenders soms een beetje deprimerend. De kalender is ooit een keer in gebruik genomen en beschreven, maar door de jaren heen zijn er toch heel wat mensen weggevallen. Je wilt natuurlijk niet dat je opa of oma verdrietig wordt van het kijken naar de verjaardagskalender. Je kunt hier wat aan doen. Een verjaardagskalender maken met leuke herinneringen. Je hoeft echt de namen van de overleden vrienden en kennissen niet weg te halen. Maar zorg dat je een leuke foto plaatst zodat er goede herinneringen komen boven drijven. Je opa en/of oma zal hier erg blij mee zijn.

Een verjaardagskalender maken naar een thema

Kies voor je gaat beginnen je thema. Dat kan van alles zijn, als je er maar minimaal 12 foto’s van hebt. Heb je mooie natuurfoto’s gemaakt? Dan kun je daar prima een verjaardagskalender van maken. Je kunt ook de seizoenen dan goed in beeld brengen. Maar een verjaardagskalender maken met de poezen, de honden, je paard of je papegaai, noem maar op, dat kan natuurlijk ook. Door verschillende filters te gebruiken bij het bewerken van de foto’s maak je echt bijzondere foto’s. Een plezier om naar te kijken!

Een verjaardagskalender maken als cadeau

Gaan je vrienden samenwonen? Of verhuizen? Dan is een verjaardagskalender wel een √©rg leuk idee voor een cadeau. Je maakt ‘m gemakkelijk met het programma dat je hier kunt downloaden en je zult tijdens het maken van de kalender al veel plezier hebben. Alle herinneringen van vroeger en nu aan de tijden die jullie samen hebben beleefd. Aan de kwajongensstreken die jullie samen hebben uitgehaald. Alles kun je op zo’n verjaardagskalender plaatsen. De vakjes voor de namen laat je natuurlijk leeg, op het vakje voor jouw verjaardag na. Daar kun je alvast in koeienletters jouw naam in zetten. Zodat ze jouw verjaardag in ieder geval niet vergeten.

Een verjaardagskalender maken voor je werk

In veel bedrijven worden verjaardagen nog goed gevierd. Een gebakje, een kopje koffie of thee en natuurlijk de felicitaties van je collega’s. Het is dan wel handig als algemeen bekend is wie wanneer jarig is. Een verjaardagskalender op een centrale plaats kan dan zeker een oplossing zijn. Je kunt een verjaardagskalender maken met foto’s uit de personeelsdossiers, maar je kunt natuurlijk ook foto’s gebruiken van personeelsuitjes.
Ook wanneer je voor de klas staat is een verjaardagskalender maken een goed idee. Je kunt voor het schooljaar begint een verjaardagskalender maken met alle kinderen die dat jaar in jouw klas zitten. De klassenfoto van vorig jaar kan dan een uitkomst zijn. Ook de schoolfoto’s die nog steeds ieder jaar gemaakt worden kun je hiervoor gebruiken. Kinderen kunnen hun eigen naam op de kalender zetten.

Meer doen met foto’s dan alleen een verjaardagskalender maken

Je kunt zoveel meer doen met foto’s dan alleen een verjaardagskalender maken! Je kunt de foto’s ook goed gebruiken om een fotoalbum, fotoboek of fotoslinger te maken. Zeker zo’n fotoslinger is erg leuk in combinatie met een verjaardagskalender. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Je kunt de producten op deze site zo duur maken als je zelf wilt. Ook kun je voor alle producten gemakkelijk en gratis een programma downloaden. Je kunt dan op je gemak bekijken wat je wilt, zonder dat je perse direct een bestelling moet doen. Maar ik kan je nu al vertellen… zodra je heb kennisgemaakt met deze bijzondere producten, wil je nooit meer iets anders!